Друштво

Обуку окончало још 20 кандидата

Други циклус обуке кандидата за доквалификацију и преквалификацију у оквиру пројекта „Hitech Training center“ успјешно је завршен, а 20 кандидата који су стекли знање за Web Development и Computer Numerical Control – ЦНЦ технологије јуче је добило и сертификате.

Ријеч је о другом циклусу пројекта који се реализује у ресурсном ЦНЦ центру у Средњошколском центру „Михајло Пупин“ а уз подршку УСАИД-а, а кандидати су током 40 теоријских и практичних часова имали прилику да допуне знање и способности у области Web Developmenta и ЦНЦ технологија.

– Обуке су биле садржајне, квалитетне и стручно вођене од стране ангажованих професора дипломираног инжињера електротехнике Тање Станић и дипломираног инжињера рачунарства и информатике Саше Марић – објаснили су кандидати.

Обука кандидата у склопу „Hitech Training center“ пројекта, који има за циљ оспособљавање радне снаге за тржиште рада, почела је у октобру. Кроз програм треба да прође укупно 70 кандидата у различитим инжињерским дисциплинама попут CAM, CAD, CNC, JAVA, мехатроника и Web Development.

Related posts

ВИШЕ НАСЕЉА У СРИЈЕДУ БЕЗ СТРУЈЕ

admin

ДРУЖЕЊЕ И ПОКЛОНИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

admin

ВАЖНА АКТИВНА БОРБА ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još