ИЗДВОЈЕНОСпорт

Прволигашке мечеве дочекују са јасним циљевима

Кошаркашки клуб „Дервента“ такмичарску сезону у Првој лиги Републике Српске почиње 15. октобра у Рогатици, али прије тога слиједе два припремна меча, а из клуба истичу да су за предстојећу сезону зацртали јасне циљеве – стабилан дугогодишњи прволигашки статус уз константни развој младих играча.

С обзиром да је дервентски клуб једини у регији који је члан прволигашког друштва, мјеста у његовим редовима има и за играче и изван Дервенте, а састав за нову сезону већ је скројен.

– Екипу ће предводити капитен Никола Нединић, потом Вељко Чечавац и Марко Слијепчевић, који је најбоље рангирани играч БиХ у 3×3 баскету за 2022. годину). Желимо се захвалити Дејану Лазићу и Александру Петровићу због њиховог доприноса у остваривању прволигашког статуса и желимо им много успјеха у будућим кошаркашким подухватима – саопштили су из клуба додајући да ће такмичење у Првој лиги почети у појачаном саставу.

– Појачања чине млади и афирмисани кошаркаши који посједују велики потенцијал, односно Рајко Спасојевић из Бијељине, Теслићанин Кристијан Томић и Коља Вучинић из Бањалуке – додали су из клуба.

Сезонске карте

Послије премијерне утакмице у Рогатици, кошаркаше очекује и улога домаћина.

– Кошаркашки клуб „Дервента“ је одлучио да на све утакмице улаз буде бесплатан, а нашим навијачима понудићемо сезонске карате које ће коштати 30 марака. Свима који купе ову карту поклонићемо мајицу нашег клуба. Сва средства од прикупљених средстава биће усмјерена у развој клуба и млађих категорија – истакли су.

Related posts

ПРИЗНАЊА У РУКАМА ПЕТОРО ДЕРВЕНЋАНА

admin

ПОКАЗНА ВЈЕЖБА БУДИ СВИЈЕСТ O САОБРАЋАЈУ

admin

ЈОШ ЈЕДНА СУДИЈСКА НЕПРАВДА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još