Спорт

Дервентским каратистима
пехар за најбољи клуб

Карате клуб „Дервента“ проглашен је најбољим у категорији од седам година до 18 година на „Интернационалном туриниру Чока 2023“ који је одржан протекле недјеље обезбиједивши учешће у међународној лиги шампиона крајем мјесеца.

Дервентски клуб на овој смотри 640 каратиста из 40 клубова представљала су 34 такмичара освојивши низ медаа у катама и борбама појединчано и екипно

– Честитам нашим такмичарима који су показали одличан успјех и обезбједили учешће у међународној лиги шампиона крајем мјесеца, а на адресу клуба стигла је и позивница за 18.  Интернационални турнир у Љубљани крајем новембра – рекао је тренер клуба Саша Видић.

У катама појединачно злато су освојили Наталија Тешић и Славен Ђеорђић, сребро Анђела Вујичић, Марко Бабић, Тамара Вујовић, Ђорђе Ратковац, а бронзу Никола Аџић, Анђела Ђукић, Гаврило Каракаш, Стефан Љешић, Владимир Васић, Маријо Вајић, Вања Дринић, Лука Живковић, Данило  Сурла, Ђорђе Петковић, Маја Бабић, Дарио Пејић, Давид  Дринић, Јана Васић, Катарина Вуковић, Тијана Шарић, Селина  Лугонић, Габријел Секулић, Вук Пећић, Марина Пијетловић, Лана Николић, Срећко Тешић, Немања Секулић и Марко Ратковац.

У борбама појединачно злато је освојио Славен Ђеорђић, сребро Анђела Вујичић и Марина Пијетловић, а бронзу Дарио Пејић, Јана Васић, Драгана Бабић и Марко Ратковац.

Екипно у катама бронзу је освојио тим један (Никола Аџић, Гаврило Каракаш и Владимир Васић),  тим два (Дарио Пејић, Анђела Вујичић и Владимир Михајловић), тим три (Марко Бабић и Давид Дринић), као и тим четири (Јана Васић, Катарина Вуковић и Тијана Шарић), тим пет (Тамара Вујовић, Селина Лугонић и Вук Пећић), тим шест (Ђорђе Ратковац, Славен Ђорђић и Немања Секулић), тим седам (Габријел Секулић, Марина Пијетловић и Давид Ђекић) и тим Д осам (Александар Болтар, Лана Николић и Драгана Бабић).

У борбама екипно сребро су освојили тим два (Дарио Пејић, Анђела Вујичић и Владимир Михајловић) и тим десет (Славен Ђеорђић, Срећко Тешић и Немања Секулић), док су бронзу заслужили тим четири (Јана Васић, Катарина Вуковић и Тијана Шарић) и тим девет (Марко Ратковац и Александар Болтар).

Related posts

Бронзане Будишићева
и Душанићева

Derventski List

Уручена признања најбољим спортистима

admin

Одбојкашице заслужиле
пету узастопну побједу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još