ИЗДВОЈЕНОНовости

ДРУГИ ЗАРАЖЕНИ ВИРУСОМ КОРОНА У ДЕРВЕНТИ

У посљедња 24 часа тестирано је 512 узорака, а нових заражених је 31, међу којима је и једна особа из Дервенте, рекао је министар здравља и социјалне заштите РС Ален Шеранић.

– У питању је 11 лица из Бањалуке, шест из Прњавора, по двије из Кнежева и Приједора и по једна особа из Лакташа, Дервенте, Градишке, Котор Вароша, Оштре Луке, Српца, Теслића, Гацка, Требиња и Угљевика – навео је Шеранић додајући да је укупан број заражених вирусом корона у РС 611.

Из Хигијенско – епидемиолошке службе Дома здравља саопштили су да су тренутно у Дервенти под надзором  72 лица, а 25 се налази у карантину.

– Током претходна 24 часа осам лица је стављено под здравствени надзор и смјештено у изолацију у карантин. За три лица је истекао период надзора. Пет лица из карантина и још три лица на основу индикација је тестирано на корона вирус и њихови налази се чекају – наводе из ове службе.

Related posts

Игор све ближе
скупом лијеку

Derventski List

Нова наредба о радном времену угоститељских објеката

admin

Традицију и обичаје преносе на своје четири дјевојчице

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još