Спорт

Медаље засијале и на
Балканском шампионату

Карате клуб „Дервента“ са својих 17 каратиста био је дио репрезентације Републике Српске која је наступила на другом Балканском шампионату који је под вођством свјетске карате конфедерације „WKC“ одржано протеклог викенда у Македонији, а Дервенћани су и са ове смотре кући донијели медаље.

У катама појединачно кадет Марко Бабић освојио је злато, а сребрне медаље заслужили су Славен Топаловић и Дарио Пејић. У категорији пионира у катама екипно злато је освојио тим један у саставу Анђела Вујичић, Владимир Михајловић и Дарио Пејић, док је бронзу освојио тим два у саставу Марија Марић, Маја Бабић и Лука Живковић.

У борбама појединачно злато је освојио Славен Ђеорђић, а у борбама екипно тим три кадети, који су чинили Давид Дринић, Владимир Михајловић и Дарио Пејић, освојио је сребро.

Предсједник Карате клуба Лука Новић честитао је успјех свим такмичарима захваливши се т градоначелнику Милорад Симићу и осталим донаторима на подршци за одлазак на такмичење.

– Клуб је, осим такмичара, имао и свог представника међу судијама и то Бојана Пејића – рекао је Новић.

Related posts

Мета остаје иста –
рукометни врх РС

Derventski List

Реванш за останак у трци за Прву лигу

admin

Каратисти стекли нова звања

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još