ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ОБИЉЕЖЕН ДАН И СЛАВА ЦЕНТРА „БУДУЋНОСТ“

Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ данас је у својим просторијама обиљежио дан установе и крсну славу Свете Кирила и Меодија.

Усљед тренутне епидемиолошке ситуације, прослава је уприличена на скроман начин у одсуству ученика који су представом употпуњавали овај дан.
Директор центра „Будућност“ Владан Поповић овим поводом је поздравио ученике, кориснике и њихове родитеље и упутио им жеље да се ускоро виде.
– Нашу славу ове године прослављамо на скромнији начин без наших ученика и корисника. Искористио бих ову прилику да поздравим наше ученике, кориснике и њихове родитеље, да им свима зажелим добро здравље и надам се да ћемо се ускоро видјети – рекао је Поповић додавши да су припреме за почетак рада дневног центра у Дервенти при крају.
– Приводимо крају припреме за почетак рада дневног центра, па ћемо у зависности од епидемиолошке ситуације и мјера које будемо требали да предузмемо донијети одлуку о датуму поновног почетка рада – додао је Поповић.
Центар „Будућност“ у овој школској години има 43 ученика и око двадесетак корисника дневног центра, а данашњој прослави од запослених у центру присуствовао је дио радника и управа установе.

Related posts

ЗАХВАЉУЈУЋИ СИКУЈУ И ПРИЈАТЕЉИМА ИДУ НА МОРЕ

admin

ЗАБРАЊЕНЕ ПОСЈЕТЕ И НА УКЦ РС У БАЊАЛУЦИ

admin

Низом прочитаних наслова његују културу читања

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još