Друштво

Од сутра захлађење уз снијег

Послије данашњих веома високих температура ваздуха за ово доба године, које су у појединим крајевима прелазиле 20 степени Целзијусових, у Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује захлађење уз снијег и формирање сњежног покривача.

У петак, 19. јануара у ноћи и ујутру и даље ће бити топло и вјетровито уз кишу у већини предјела, а нагло захлађење очекује се са запада, па ће киша прећи у снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. До вечери се очекује од пет до 15, на планинама и до 25 центиметара снијега.

На југу ће и даље падати обилнија киша, увече ће постепено слабити, а на сјеверу престати. Дуваће вјетар умјерене јачине, који ће прије подне промијенити смјер са југа на сјевер.

Температура ваздуха ујутро ће бити од пет до 13, а минимална температура увече пашће на нула и испод нула степени.

Температуре ваздуха измјенера данас у 13 часова: Бјелашница један, Чемерно шест, Калиновик девет, Гацко и Хан Пијесак 10, Мраковица, Соколац и Ливно 12, Билећа, Фоча и Сарајево 13, Вишеград, Кнежево и Рудо 14, Мркоњић Град и Требиње 15, Сребреница 16, Рибник и Мостар 17, Бијељина, Приједор, Тузча и Неум 18, Зворник и Нови Град 19, Добој и Србац 20, Бањалука 21 и Дервента 19 степени Целзијусових.

Related posts

Ђаци са јасним жељама бирају будућа занимања (Фото)

admin

СПРЕМНЕ ВИРТУЕЛНЕ ШЕТЊЕ КРОЗ ЗАНИМАЊА

admin

Дијелови града
сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još