Хроника

Осумњичен за зеленаштво, отмицу и тјелесне повреде

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента, на основу наредбе дервентског Основног суда, претресли су 11. децембра стан и аутомобиле које користи Б.М. из Дервенте због основа сумње да је извршио кривична дјела зеленаштво, противправно лишење слободе и тјелесна повреда.

– Приликом наведеног претреса пронађени су и одузети предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку. За лице иницијала Б.М. постоји основ сумње да је у временском периоду од  2018. године до данас, приликом давања новца на зајам, искористило тешко имовинско стање оштећених лица те за себе уговорило и прибавило противправну имовинску корист. Такође, за наведено лице постоји основ сумње да је у више наврата упутило пријетње оштећеним лицима због враћања преосталог дуга, те да је једно оштећено лице угурало у свој путнички аутомобил, одвезло на одређену локацију након чега је истом нанијело тјелесне повреде – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Из ове управе су позвали све грађане који су оштећени у кривичном дјелу зеленаштво да то пријаве полицији.

Related posts

Тешко повријеђен Дервенћанин

Derventski List

Прњаворчанин повријеђен у саобраћајки у Дервенти

admin

КАФАНА „ДВОРАЦ“ НА МЕТИ ПЉАЧКАША

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još