Новости

Пријаве пројеката и
микробизниса до 15. фебруара

Омладинска банка Дервента расписала је први јавни позив у овој години за подршку пројектима и микробизнисима младих, а пријаве су могуће до 15. фебруара.

– Ако имаш од 17 до 35 година, добру идеју и желиш да реализујеш пројекат од друштвеног значаја, Омладинска банка ће те подржати у износу од 1.000 до 1.800 КМ, а укупан фонд првог позива у 2024. години за пројекте младих из Дервенте износи 14.400 КМ – наводи се у позиву.

Када се ради о подршци микробизнисимаза младе предузетнике или предузетнице од 18 до 35 година, Омладинска банка је обезбиједила и подршку за регистрацију с.п. или комерцијалног пољопривредног газдинства у износу од 500 КМ до 2.000 КМ. Укупан фонд првог позива за микробизнисе из Дервенте је 4.000 КМ.

Једна од новина јесте да на позив могу да буду пријављени и микробизниси који су регистровани у Дервенти од 1. јануара 2024. године као с.п. (основна или додатна дјелатност) или пољопривредно комерцијално газдинство.

Сви детаљи јавног позива, као и упутства за пријаву налазе се на линковима испод

Related posts

Неколико улица сутра без воде

Derventski List

БУЏЕТ ВЕЋИ ЗА ОКО МИЛИОН КМ, ЖУСТРА РАСПРАВА О ПРИВРЕДИ

admin

Обиљежавање Дана Осињске
лаке пјешадијске бригаде сутра

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još