Спорт

Реми послије
„трилер“ завршнице

ДЕРВЕНТА – МЛАДОСТ 25:25 (15:15)

Спортски центар Дервента. Судије: Бараћ и Шаторџија. Седмерци: Дервента 6 (5), Младост 9 (5). Искључења: Дервента 12, Младост 4 минута.

Дервента: Толимир, Живанић 1, Шкрга 1, Сибинчић 6, Пећић, Милинковић 4, Не. Кнежевић, Дринић, Станковић, Благојевић 1, Топић, Шаренац 9, Савић, Шмуља, Рамадановић, Ни. Кнежевић 3.

Утакмица пуна преокрета са реалним исходом, био би најкраћи опис прволигашког сусрета између рукометаша „Дервенте“ и „Младости“.

На почеку и средином првог полувремена „Дервента“ је имала благу предност (9:6) која се истопила, па је седам – осам минута прије одласка на одмор гостујући тим имао вођство (11:13). Ипак, прво полувријеме завршено је без побједника.

На почетку другог дијела утакмице „Дервента“ је достигла два гола вишка (16:16), али онда је услиједио необјашњив пад. Екипа „Младости“ је направила серију од 7:0 и потпуно преокренула резултат. У тим тренуцима је изгледало да „Дервенти“ нема помоћи и да слиједи још један пораз. Међутим, екипа се подигла и у посљедњих десет минута постигла седам голова, а примила само два и то из седмераца.

У самој завршници изједначујући гол за „Дервенту“ постигао је Никола Кнежевић, а домаћини су имали прилику за посљедњи напад и прилику да ипак дођу до побједе. То се није догодило, али и реми је, послије развоја догађаја у другом полувремену, исход којим „Дервента“ може да буде задовољна.

У сљедећем колу слиједи гостовање у Котор Вароши.

Related posts

Млади Дервенћани шаховске
мајсторије учили на симултанки

Derventski List

Други пут узастопно
награђена посвећеност спорту

Derventski List

Бронза вјетар у леђа за нове успјехе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još