Спорт

Рукометни клуб пали
моторе за нову сезону

Рукометни клуб „Дервента“ почео је припреме за нову сезону у којој се такмиче у Првој лиги Републике Српске.

Амбиције Дервенћана су сам врх прволигашког друштва Српске.

– Играчки кадар за нову сезону остаје скоро исти, уз раније два најављена одласка Малешевића и Топића. Окосница екипе је ту са нашим искусним играчима уз двојац са стране Горан Шаренац и Младен Благојевић, а наравно и ове сезоне пружићемо прилику да што више играју наши млађи играчи.Прелазни рок још није завршен, тако да постоји могућности за ангажовањем још неког играча – истакао је предсједник Управног одбора Славен Шмуља.

Екипу ће и ове сезоне са клупе предводити Милорад Бјелошевић, који је изразио задовољство што је екипа остала на окупу изузев двојца који одмах по окончању сезоне напустио екипу.

-Сигурно да би нам значио још један играч, али видјећемо шта и како. Оно што је добро поново уводимо младе снаге, а око шест омладинаца ће се прикључити раду са првим тимом како би стекли искуство и уписали минутажу. Морам рећи да остаје жал што није било воље за Премијер лигом БиХ, није у питању смо подршка града, привреде, него и виших инстанци како би рукомет Српске промовисали на нивоу БиХ – стакао је Бјелошевић.

Бити дио једне екипе, поготово када је у питању рукомет и то у Дервенти је велика привилегија, поручио је у свом обраћању предсједник клуба Радован Пазуревић.

-Желим да будете здрави, да вриједно тренирате. Наравно, надам се да вас послужи и спортска срећа а самим тим доће и резултати. Немојте заборавите за побједу сте кључни ви и ваша жеља за побједом – рекао је Пазуревић, додајући да вјерује у добар резултат ове сезоне.

Дервента ће припреме радити у свом граду, а одиграће турнир у Градишци и неколико пријатељских утакмица.

Related posts

Кошаркашки клуб Дервента позива навијаче

admin

У току пријаве за радничке игре

admin

Сергеј Николић кандидат за трофеј

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još