ИЗДВОЈЕНОСпорт

Сагледана ситуација у „Текстилцу“ и даљи планови

Градоначелник Дервенте Милорад Симић угостио је данас делегацију Фудбалског клуба „Текстилац“ предвођену новим спортским директором Огњеном Короманом, представником управе Миланком Балешевићем и координатором омладинских селекција Дејаном Плиснићем, а како би сагледали ситуацију у дервентском прволигашу и размотрили планове за наредни период.

На састанку је истакнуто да ће „Текстилац“ и даље имати пуну подршку града који ће и даље имати највећи удио у његовом финансирању.

План је да у наредном периоду буде завршено покривање и опремање свлачионица које су изграђене испод трибина Градског стадиона, а за овај посао је већ расписан јавни позив за избор извођача радова.

Представници клуба су нагласили да ће им акценат бити рад са млађим селекцијама и промовисање домаћих играча и останак у прволигашком друштву. Ускоро би требало да буде одржана и сједница Скупштине клуба на којој ће бити изабран нови управни одбор који ће бити пуна подршка предсједнику управе Синиши Ружојчићу. Клуб рачуна и на даљу подршку спонзора који су до сада помагали клуб, али и ангажовање нових.

Related posts

Дух Божића обасјао „Напретков“ дом

Derventski List

ФОЛКЛОР, ЕТНО ПЈЕСМА И ПОЕЗИЈА У НАСТАВКУ „АРТ СЦЕНЕ“

admin

КОНФЕРЕНЦИЈА БЕБА 28. ЈУНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još