Спорт

Тријумф у пријатељском
одмјеравању снага

Рукометашице Женског рукометног клуба „Дервента“, у оквиру припрема за наставак сезоне у Првој рукометној лиги Републике Српске, синоћ су у пријатељском мечу савладале екипу из Тешња резултатом 26:20.

Све играчице добиле су прилику да покажу спремност на терену, а за други дио овосезонског такмичења припремају се од краја јануара.

Прољећни дио сезоне рукометашице чекају на другом мјесту, тик уз „Борац 2“ из Бањалуке, а циљ за прољећни дио такмичења је, наравно, прво мјесто.

– У наставак сезоне улазимо са свим домаћим играчицамa којe вриједно раде већ 15 дана и који ће одговорити на све задатке како у тактичком, тако и у техничком смислу.  Знам да ће се дјевојке за сваки бод борити до посљедње секунде, како код куће, тако и у гостима – рекао је тренер Давор Тодорић додавши да екипа тренира четири пута седмично у Спортском центру, а за предстојећи период планиране су четири пријатељске утакмице.

Рукометашице за 15 дана очекује узвратни меч против „Тешња“, а наставак такмичења у Првој лиги најављен је за 18/19. март.

Related posts

Турнир „Малих шампиона“
објединио фудбал и дружење

Derventski List

ЊЕГОМИРОВИЋ МАЈСТОР ЗА ЛОПТУ И ФИНАНСИЈЕ

admin

„КРОЈАЧИ“ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još