Хроника

Утврђује се врста експлозивне направе од које је страдао дјечак

Начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић рекао је да још увијек није утврђено како је дошло до активирања експлозивне направе од које је страдао десетогодишњи дјечак у поткровљу породичне куће у Дервенти.

Дјечак Денис Капетановић страдао је протеклог петка у кући својих баке и дједа у Дубичкој улици када је у поткровљу експлодирала непозната експлозивна направа.

Радинковић је рекао новинарима у Добоју да се сумња да је ријеч о врсти кумулативне експлозивне направе са већом разорној моћи, што ће бити утврђено вјештачењем.

– На основу вјештачења утврдиће се о којој врсти експлозивне направе је ријеч, јер је причињена велика материјална штета и сав цријеп са крова куће је готово помјерен – рекао је Радинковић.

Из Полицијске управе Добој раније је саопштено да је по наредби тужиоца извршена обдукција тијела десетогодишњака, а током претреса куће није пронађено друго оружје.

(Агенције)

Related posts

У Дервенти алкотестирано 207 учесника у саобраћају

admin

Почела кампања „Стоп просјачењу“

admin

ПИЈАНИ ВОЗАЧ „ГОЛФА“ УХАПШЕН НА ТЕТИМИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još