Спорт

Члановима „Киме“ 12 медаља из Брода

Чланови Карате клуба „Кима“ окитили су се са 12 медаља на такмичењу „Сава опен“ које је одржано протеклог викенда у Броду.

– „Киму“ је представљало 12 такмичара, од којих је осам освојило медаље. Емануел Малетић наступио је у борбама гдје је освојио злато, док је у катама заузео треће мјесто, а злато у борбама освојио је и Божидар Балабан. Душко Макивић у категорији кате ветерани заузео је прво мјесто, а катама сениори треће. У катама међу ветеранима Рајко Старчевић био је други. У борбама друго мјесто припало је Горану Ђурићу и Жани Прерадовић, а Прерадовићева је наступила и у катама, те се окитила бронзом. Бронзу у катама осигурао је и Ален Пелеш, који је заузео треће мјесто и у борбама, а у категорији борби на трећем мјесту нашао се и Ненад Балабан – саопштили су из „Киме“.

Такмичење је током свог 19 издања окупило 450 такмичара из 35 клубова, а организаторску палицу понио је Карате клуб „Полет“.

Related posts

Фитнес центар „BodyArt“ уписује нове чланове

admin

Омладинцима клупске тренерке

Derventski List

Нова звања
стекло 69 каратиста

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još