РС-РЕГИЈА

ПИШТОЉ ИЗ БРАТУНЦА ПРЕДСТАВЉЕН У АБУ ДАБИЈУ

На највећем сајму војне опреме на свијету у Абу Дабију, по други пут, представљен је и штанд Техничког ремонта Братунац, на којем је, између осталога, изложен и пиштољ из ове фабрике РС9 Вампир (9 милиметара).

– Од производне линије одлучили смо се да представимо неке на које смо посебно поносни. Приказаћемо наш пиштољ првенац РС9 Вампир, нову машину за хуманитарно деминирање МХ-17, на којој је направљен велики помак, како у самој ефикасности тако и у дизајну. Посјетиоци ће видјети и линију за производњу муниције, мобилне заштитне системе, мобилне системе за производњу електричне енергије и воде, радарске системе, системе за контролу приступа који су у духу модерне технологије и нових сазнања из те области – поручили су из ТРБ за портал инфо Бирач

Због својих одличних конструкцијских рјешења, ергономије, савремених метода израде, пиштољ Вампир истиче се прецизношћу, тачношћу и функционалношћу.

Пиштољ је калибра 9 милиметара, капацитет магазина је 18 метака, са потпуно напуњеним магазином тежак је 1.100 грама. Пиштољ има дужину од 19 цм, висине је 13,8 цм, и дебљине 4 цм.

http://www.nezavisne.com

Related posts

Возачи неће плаћати 100 КМ за увиђај

admin

Идућих дана хладно са повременим снијегом

admin

СТАДИОН „ФИФА“ НИЧЕ ПОД ЉУБИЋЕМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još