ИЗДВОЈЕНОНовости

ПОВОЉНИЈЕ ОДРЖАВАЊЕ ВЕЗАНИХ ГРОБНИХ МЈЕСТА

„Комуналац“ је кориговао цијене одржавања гробних мјеста на гробљима која су том предузећу повјерена на управљање и одржавање, а нови цјеновник примјењује се од 1. марта.

Како су навели из овог предузећа, уведене су нове категорије одржавања, а цијене су сада ниже за више гробних мјеста која чине једну цјелину, па ће грађани за одржавање плаћати по цјелини, а не за свако гробно мјесто посебно.

– Цијена годишњег одржавања једног гробног мјеста остаје непромијењена и она износи 20 марака, а убудуће ће цијена годишњег одржавања за два везана гробна мјеста, која чине једну цјелину и заузимају површину предвиђену за два мјеста, износити 35 марака. Годишње одржавање три и више везаних гробних мјеста која чине једну цјелину грађани ће плаћати 40 марака – кажу у „Комуналцу“ додајући да су ове измјене усаглашене са Црквеном општином Дервента.

На ове мјере, како кажу, одлучили су се због чињенице да корисници њихових услуга воде бригу о већем броју гробних мјеста, те су им на тај начин изашли у сусрет.

Related posts

САЈАМ ПРИВРЕДЕ ОД 21. ДО 23. АВГУСТА

admin

Реконструкција враћа
функцију оштећеном објекту

Derventski List

ВОДА СТИГЛА ДО ЈОШ 20 ДОМАЋИНСТАВА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još