ИЗДВОЈЕНОСпорт

УСКОРО ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ

У сљедећем броју Дервентског листа, који из штампе излази 28. новембра, биће објављен јавни позив за предлагање кандидата за избор најбољих спортиста општине Дервента за 2019. годину.

Као и до сада, избор ће организовати ЈП „Дервентски лист и Радио Дервента“, а покровитељ ће бити начелник општине. Право предлагања кандидата имају правна и физичка лица у складу са јавним позивом, али право да неког предложи за награду има и жири кога именује организатор избора.

До имена добитника признања поново ће се доћи укрштањем резултата по три основа, а то су остварени такмичарски резултат, глас жирија и гласови читалаца Дервентског листа.

И ове године биће изабрани најбољи спортисти у женској и мушкој конкуренцији, те најбољи спортски колектив и најперспективнији спортиста.

Признања

Уручивање признања биће, као и претходних неколико година, организовано на финалној вечери Новогодишњег турнира у малом фудбалу.

Related posts

ПОМЕН НА ЧАРДАКУ 5. МАЈА

admin

ЗАРАЖЕНО ЈОШ ДВОЈЕ, ПРИВАТНО ОКУПЉАЊЕ НОВИ КЛАСТЕР

admin

Разматрана могућност скраћења или укидања рада недјељом

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još