Хроника

У Дервенти алкотестирано 207 учесника у саобраћају

Више од 200 учесника у саобраћају контролисано је од 6. до 9. августа у Дервенти у оквиру кампање „Вози опрезно путуј безбједно“, а полицијски службеници због утврђених неправилности изрекли су казне за 36 возача.

У Дервенти је алкотестирању подвргнуто 207 учесника у саобраћају, од којих је због присуства алкохола у организму санкционисано њих 14, а издата су и 22 прекршајна налога.

– Код два возача је утврђено присуство алкохола у организму веће од 1,51 г/кг, а код једног возача више од 2,00 г/кг, те су наведена лица лишена слободе до отрјежњења. Такође, током провођења акције, организовани су и пунктови, посредством којих су издата 22 прекршајна налога због некоришћења или непрописног коришћења аутосједалица за дјецу, безбједносног појаса, те због управљања нерегистрованим возилом, као и управљања возилом прије стицања права на то – навели су из Полицијске управе Добој апелујући на возаче да не управљају возилом под дејством алкохола, те да брзину прилагоде условима на путу.

Related posts

Проваљено у два стана, украден новац

admin

НА МАГИСТРАЛИ УХАПШЕН ПИЈАНИ ПЈЕШАК

admin

Дервенћанин осумњичен да се оглушио о забрану коришћења бесправног објекта

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još