Спорт

Злато и три бронзе са првенства у брзом ходању

Златна и три бронзане медаље, послије Првенства РС у брзом ходању, које је одржано протекле недјеље у Приједору, нашле су се у рукама младих атлетичара Атлетског клуба „Сан“ и Атлетске секције у Дервенти, који су покорили стазе од 5.000 и 2.000 метара.

Титулу најмлађег јуниорског првака РС обезбиједио је Кристијан Марић освојивши златну медаљу у брзом ходању на 5.000 метара, а Александар Ђурић и Кристина Стојковић су се у дисциплини брзо ходање на 5.000 метара за млађе јуниоре, односно јуниорке окитили бронзом. Иста медаља засијала и у рукама Теодоре Милојевић у дисциплини брзо ходање 2.000 метара за старије пионирке.

– Наши полазници су остварили успјех и на ревијалном цицибанском митингу за најмлађе чланове, а Никола Косић у трци на 100 метара и Ненси Будишић у трци на 60 метара освојили су сребрне медаље – казали су из клуба додавши да слиједи учешће на 4. Јесењем хуманитарном кросу „АК САН Прњавор 2021“, 10. октобра.

Related posts

Финале радничких
игара у недјељу

Derventski List

БАЊАЛУЧАНКЕ И БРЧАЦИ ТРИЈУМФОВАЛИ У ОДБОЈЦИ НА ПИЈЕСКУ

admin

Дервенћани савладали Шамчане

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još