ДруштвоРС-РЕГИЈА

Повратак ученика у клупе 24. јануара

Министарка просвјете и културе Репубилка Српска Наталија Тривић честитала је наставницима и ученицима, руководству школа и ваннаставном особљу завршетак првог полугодишта, истичући да настава у другом полугодишту почиње 24. јануара.

Тривићева је изразила задовољство што се настава, упркос епидемиолошким околностима, узрокованим пандемијом вируса корона у првом полугодишту одвијала у школским клупама.

– Похвално је што су наше школе с успјехом одговориле изазовима реформских новина, а посебно смо захвални свим просвјетним радницима на спремности да усаврше свој рад и прилагоде га савременим образовним усмјерењима – истакла је Тривићева.

Из Министарства је саопштено да настава у другом полугодишту почиње 24. јануара, а завршава се најкасније у петак, 24. јуна, док се за ученике завршног разреда школе настава завршава најкасније у петак, 10. јуна.

Related posts

СУТРА СПЕКТАКЛ НА ЛЕДУ

admin

ПОДРШКА СУГРАЂАНА ВЈЕТАР У ЛЕЂА

admin

Дан слободе медија
у свјетлу нових изазова

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još