Друштво

Породица Тривић треба
помоћ свих добрих људи

Коло српских сестара „Царица Милица“ покренуло је акцију помоћи за четворочлану породицу Тривић из Горњих Церана, односно лијечење Бранке, мајке двоје дјеце, и њеног сина Игора, а сви који желе да дају допринос акциј могу то да учине куповином улазнице за Светосавски бал или новчаним прилозима.

Предсједница кола Ђурђа Додиг – Пијетловић подсјетила је да је Управни одбор кола одлучио да дио прилога прикупљених на Светосавском балу који ће бити одржан у недјељу буде намијењен за помоћ овој породици.

– Свако може учествовати у складу са својим могућностима. Ако не желите и не можете присуствовати Светосавском балу, а хоћете да помогнете породици Тривић, која се налази у тешкој ситуацији, онда то можете учинити својим донација – казала  Додиг – Пијетловићева.

У акцију помоћи овој породици укључио се и свештених Љубиша Новић позивајући суграђане путем свог „фејсбук“ профила да буду дио ове хумане акције.

– Са Бранкиним супругом Гораном сам одрастао и то су моје комшије. Горан иде три пута дневно у Бањалуку, гдје му се супруга поново лијечи, стање је критично и потребна им је помоћ. Бранка, мајка два дјечака, по ко зна који пут се бори са опаком болешћу. Нажалост, карцином јој се вратио у још агресивнијем облику и ту није крај. Њеном маленом дјечаку прије годину потврђена је дијагноза мишићне дистрофије, облик који је толико риједак да у бившој Југославији има свега пет или шест обољелих. Ово је агресивна болест, која не мирује и не успорава. Ипак, постоји терапија из иностранства, али која је изузетно скупа – навео је Новић.

Новачни прилоге за породицу Тривић могуће је уплатити на жиро- рачун Кола српских сестара број рачуна 5553000037493472, а за све додатне информације доступан је број телефона 065/882-265.

Related posts

Волонтери да подрже акцију
„Ми чинимо добра дјела”

Derventski List

У Дервенти лани било
5.090 ноћења туриста

Derventski List

ВЕЧЕ ПЈЕСМЕ И ПЛЕСА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još