Друштво

Дервента у недјељу
у „Ритму Европе“

Дервенћанке Ивана Симић и Дајана Дујаковић, заједно са плесачима Маријом Андрић и Бењамином Малићбеговићем, у недјељу, 29. октобра наступиће на плесно – музичком фестивалу „Ритам Европе“ и то под бројем 14.

Фестивал, који ће у Градишци окупити представнике 18 градова и општина, директно ће преносити Радио – телевизија Републике Српске од 20.10 часова, а публика ће за своје фаворите моћи да гласа путем СМС порука на број 091510720.

Представници Дервенте настојаће да изборе улазницу на смотру најбољих у Македонији и то изводећи пјесму „Secret combination“ пјевачице Каломере из Грчке.

Младе Дервенћанке надају се да ће резултат вишемјесечних припрема за фестивал бити пласман међу најбоље такмичаре, али и да ће у најбољем свјетлу представљати свој град.

– Припреме су биле захтјевне, али цјелокупно искуство било је изазовно – казала је Ивана Симић, док је Дајана Дујаковић додала да су припреме биле испуњене позитивном атмосфером.

– Између нас плесача све вријеме је владала одлична атмосфера, уклопили смо се и доста су ми помогли, обзиром да сам се обрела као плесачица, у чему немам ранијег искуства – казала је Дујаковићева.

Related posts

Полицијска станица
отворила врата за првачиће

Derventski List

Ивана Симић и Дајана
Дујаковић у „Ритму Европе“

Derventski List

Хуманитарни концерт
у Осињи у суботу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još