Друштво

Полицијска станица
отворила врата за првачиће

Полицијска станица Дервента још једном је отворила своја врата за најмлађе суграђане изложивши им опрему уз помоћ које брину и о њиховој безбједности.

У Дану отворених врата, који се традиционално организује поводом крсне славе Министарства унутрашњих послова РС, Светог Архангела Михаила, представници Полицијске станице дочекали су првачиће из два одјељења Основне школе „Никола Тесла“, а добродошлицу гостима пожелио је командир Миломир Балатуновић са сарадницима.

– Драго нам је да сте нас посјетили поводом крсне славе МУП-а и то је прилика да се дружимо, покажемо вам коју опрему користимо док обављамо свој посао, али и прилика да нас питате све што вас занима – рекао је Балатуновић.

Он је подсјетио да ће Полицијска станица 21. новембра обиљежити крсну славу МУП-а одавањем почасти погинулим полицајцима, те славским обредом.

– Позивам све чланове породица полицајаца погинулих у Одбрамбено – отаџбинском рату и пензионисане полицијске службенике да заједно с нама обиљеже крсну славу – рекао је Балатуновић.

Помен испред Полицијске станице заказан је у 14 часова.

Related posts

За незаборавну забаву
бирају тематске рођендане

Derventski List

Објављен правилник за капиталне
инвестиције у пољопривреди

Derventski List

Данима траје помама за кућним ковид тестовима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još