Култура

„Крокодил“ употпунио дружину

Сликовница „Крокодил“, аутора Милорада Мише Ђурђевића, придружила се дружини од 11 прича за дјецу, а које симболично носе називе животиња.

„Крокодил“ је сага о умиљатом крокодилу који чека да му се обрате с љубављу и пријатељством, а не у намјери да од њега направе кожне ципелице или торбу. „Крокодил“ се придружио другарима „Коки“, „Цуки“, „Гици“, „Жирафи“, „Роди“, „Косу“,“ Меди“, „Цврчку“, „Лаву“ и „Лептиру/Мачки/Мишу“ и „Зеки“.

Ђурђевић је члан Српског књижевног клуба „Вихор“  и Удружења књижевника Републике Српске, а у издавању нове сликовнице сарађивао је са Гораном Шаренац, која је осликала ауторове замисли, Вјекославом Новаковићем, рецезентом Стевком Козић Прерадовић и „Вихором“ као издавачем.

– Свако малено и свако одрасло дијете које, на било ком простору постојања, аутора „Крокодила“ поздрави осмијехом на дар ће добити  нову сликовницу – поручио је аутор.

Related posts

Промоција дјела „Говорим другим језиком“ вечерас

admin

„Јефимија“ отјелотворила
снагу жене

Derventski List

ОМАЖ КЛАСИЧНОЈ УМЈЕТНОСТИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još