ИЗДВОЈЕНОКултура

МИШИНИ НОВИ ЈУНАЦИ ЧЕКАЈУ ЧИТАОЦЕ

Уочи Ђурђевдана, као дар дјеци, али и свима који се осјећају као дјеца, као и одраслима, књижевник Милорад Мишо Ђурђевић изњедрио је триптих сликовница.

Јубиларна деста „тропјесмаприча“, која на својствен начин пјева о  „Лептирку“, „Мачкици“  и „Мишурку“, наћи ће се на полици сваког ко се аутору, члану Удружења књижевника РС и Српског књижевног клуба „Вихор“, јави са осмијехом и жељом да је има.

Из зиме у прољеће, као и његови претходници већ знано гладан дјечијих руку и мажења Лептир, Мачка и Миш су се придружили својим милим друговима: Коки, Цуки, Гици, Жирафи, Роди, Косу, Меди, Цврчку и Лаву.

Несебичан допринос новом Ђуређевићевом поетско сликовном остварењу дали су и Горана Тодорић, која је осликала ауторове замисли и Вјекослав Новаковић који је душом ушао у душу компјутерских заврзлама, као и Књижевна заједница „Васо Пелагић“ из Бањалуке и дервентски „Вихор“, а рецензант дјела је Стевка Козић Прерадовић.

Related posts

ПРИКУПЉЕНО 170 ДОЗА КРВИ

admin

Промоција књиге „Глоги“ вечерас у Библиотеци

admin

ПРЕМИНУО ПАТРИЈАРХ СРПСКИ ИРИНЕЈ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još