Друштво

Сваки сусрет бивших радних
колега буди лијепа сјећања

Сусрети бивиших радних колега увијек су лијеп повод за разговор о заједничким успоменама и размјену мишљења о темама које окупирају пензионере, а тако је било и данас на традиционалном пријему који је градоначелник Милорад Симић уприличио за пензионере градске администрације.

Пријему у Центру за културу од 44 пензионисана радника присуствовало је њих 21, а свима су им уручени пригодни поклони.

Добродошлицу некадашњим колегама пожељели су градоначелник Милорад Симић и замјеник Синиша Јефтић.

– Увијек се обрадујем нашем сусрету и сматрам да овај начин дружења требамо његовати. Онај ко заборави своје другове заборавиће и себе – казао је градоначелник честитавши свим присутним новогодишње и божићне празнике.

Милица Пелесић је три године радила као портпарол начелника општине, а у пензију је од  2009. године. Сваки сусрет са бившим радним колегама јој је веома драг.

– Долазим на пријем сваке године, а градоначелник Симић нас увијек обрадује и покаже да нас није заборавио. У општинској управи сам почела радити 2006. године, и била су то изазовна времена, али данас је много теже – казала је Пелесићева, а радни стаж дуг 40 година у локалној управи има Даринка Марић.

– Шест година сам већ пензионер, а цијели радни стаж провела сам у Градској управи, односно раније у Општинској управи. Било је тешко, било је успона и падова, али да ме неко сада пита шта би радила, поново бих изабрала исто – казала је Марићева.

Новак Новић у тадашњој Општинској управи 12 година био је ангажован на разним позицијама.

– Свако вријеме које прође је лијепо вријеме, али је сутрашњи дан најљепши. За мене је свако устајање и стајање на ноге вриједан пажње. Овај догађај у ери отуђења сам по себи је веома значајан, јер ријетке су прилике да се међусобно виђамо – казао је Новић.

Пријему је присуствовао и предсједник Скупштине града Бојан Радановић и начелници одјељења у Градској управи. 

Related posts

Резултати уписа у СШЦ „Михајло Пупин“

admin

КУПАЧЕ ОМЕТА ЈЕДИНО ВАРЉИВО ВРИЈЕМЕ

admin

Пјесма и музика царовали
фестивалом „Распјевани мај“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još