ИЗДВОЈЕНОНовости

Трг постаје
празнична позорница

Дух празника становаће на Тргу ослобођења током „Дервентских зимских вечери“ које ће од 28. до 30. децембра донијети бројне садржаје за све генерације.

Како су најавили организатори, ријеч је о манифестацији инспирисаној новогодишњим празницима.

– „Дервентске зимске вечери“ почињу 28. децембра у 17 часова зимским базаром на Тргу ослобођења који ће трајати три дана. За 29. децембар предвиђени су садржаји за дјецу и то посјета „Мото Мразева“ вртићима, школама и Центру за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“. Истог дана у 11.30 часова „Мото Мразеви“ ће се испред Градске управе придружити малишанима из вртића „Трол“, Клуба за дјецу „Бамби“ и ученицима основних школа у дочеку дјечије нове године – најавили су из дервентске Туристичке организације и Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, који ову манифестацију организују уз подршку Градске управе.

– Програм 29. децембра заокружићемо концертом групе „Деминутив“ од 20 до 22 часа, такође на тргу, а суботу, 30. децембра од 20 до 22 часа предвиђен је за наступ Горана Тешановића Теше и сестара Новић, као и представника града на фестивалу „Ритам Европе“ – додали су из Туристичке организације која је задужена за организацију концерата.

Related posts

Наредба о радном времену 21. новембра

admin

РУСКА ДЕЛЕГАЦИЈА У ПОСЈЕТИ ДЕРВЕНТИ

admin

„Шакалијада“ окупила
више од 700 ловаца

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još