ИЗДВОЈЕНОНовости

САОПШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ РАДА ВРТИЋА „ТРОЛ“

ЈАВНА ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „ТРОЛ“ ДЕРВЕНТА

Датум: 8.5.2020.год.

 

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом везаном са ширењем вируса COVID-19  у РС , а на основу дописа Министарства просвјете и културе насталог на основу закључака Института за здравље РС 4.5.2020. да би предшколска установа могла почети са радом прописано је упутство о примјени мјера које треба спровести. У вези са истим директор ЈПУ „Трол“ Дервента даје:

 

С А О П Ш Т Е Њ Е

На основу закључака донесених на Сједници Општинског штаба  за ванредне ситуације, одржаној 8.5.2020.године, Начелник општине Дервента, а у складу са свим препорученим мјерама безбједности, донио је Наредбу о регулисању рада у јавним установама у Дервенти, којом се одобрава рад  Јавних установа од 11.5.2020.године.

На основу исте обавјештавамо родитеље (кориснике) наше Установе да ће услови за почетак рада наше Установе бити обезбијеђени до 18.5.2020. те ће истог дана почети са радом ЈПУ „Трол“ Дервента.

Почетак рада у млађим јасличким групама се одгађа до даљењег, док се стекну сви услови за пријем најмлађих у Установу о чему ће родитељи бити накнадно и благовремено обавјештени.

Директор

Мр Гордана Симић

У ПРИЛОГУ САНИТАРНО – ХИГИЈЕНСКЕ МЈЕРЕ КОЈЕ ЈЕ ПОТРЕБНО ИСПУНИТИ

Санитарно – хигијенске мјере

Related posts

Припрема предшколаца у „Тролу“,
„Будућности“ и у двије школе

Derventski List

Отворена дионица пута Мајсторовића врело – продавница Ананија

admin

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА СА СТИПЕНДИСТИМА 9. МАРТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još