Друштво

Удружење жена прикупља
помоћ за породицу Козаров

Чланице Удружења жена „Дервента“ дио изложбеног простора на 17. дервентском Сајму привреде и туризма посветиле су рукотворинама чијом продајом ће бити прикупљена средства за помоћ породици Козаров.

Из удружења поручују да цијена изложених рукотворина није одређена, те да је ријеч о прикупљању добровољних прилога.

– Искористиле смо прилику да у оквиру сајма, од 23. до 25. августа, на свом штанду изложимо и додатне производе које смо израдиле захваљујући пројекту „Екуменска иницијатива жена“ и донираној шиваћој машини. Сви посјетиоци имају прилику да погледају цегере, торбе са натписима „дервентски Вашар“, врећице за чајеве, као и домаће чајеве, слике и играчке, те оставе добровољни прилог. Сва прикупљена средства одлучиле смо да донирамо породици Козаров – казала је чланица овог удружења Јованка Поповић.

Породицу Козаров, односно шесторо дјеце и њиховог отца Жељу, задесила је тешка судбина, када је прије два мјесеца борбу са тешком болешћу изгубила мајка и супруга Кристина. Трагедија ове породица ујединила је дервентске јавне установе и службе, те бројне суграђане како би малишанма и њиховом оцу помогли да заврше започету изградњу куће.

Related posts

Циљеве достижем корак по корак

admin

САЈМИШТЕ ПРЕПУНО ПРОДАВАЦА И КУПАЦА

admin

Без струје сутра
неколико села

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još