Друштво

Ускрс у Бијелом Брду испуњен
молитвом и дружењем

Богатим програмом уз музику и празничну трпезу многобројни вјерници синоћ су у друштвеном дому у Бијелом Брду дочекали највећи хришћански празник, Ускрс.

Обиљежавање празника y овом делу почело је окупљањем вјерника у цркви Светог Ивана Крститеља, а миси, поред великог броја вјерника, присуствовао је и потпредсједник Републике Српске Давор Прањић.

Послије мисе услиједило је дружење у друштвеном дому, а вече је употпунио турнир у туцању ускршњим јајима на којем је учествовало 16 екипа од којих је прво мјесто изборила екипа „Словенке“, а побједницима је медаље уручио потпредсједник Прањић. Одржан је и избор за најљепше украшено јаје у којем је побједу одмијела Матеа Толић из Пуле, а викенд – путовање у Миочићима код Пага освојила је Анђа Мишић из Бијелог Брда.

За госте су припремљени и пригодни поклони, а потпредсједнику Прањићу уручена је и монографија жупе Светог Ивана Крститеља у Бијелом Брду.

Related posts

Дервентски риболовци трећи на првенству РС

admin

Васпитачи из „Трола“ активни учесници стручног усавршавања

admin

ПРАВИЛНО ПОНАШАЊЕ У САОБРАЋАЈУ ЧУВА ГЛАВУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još