ИЗДВОЈЕНОНовости

МИНИСТАРКА У ПРВОЈ ПОСЈЕТИ ЦЕНТРУ „БУДУЋНОСТ“

Новоизабрана министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић данас је са сарадницима посјетила Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, а 55 корисника овог Центра обрадовала је пакетићима.

 Давидовићева, која је стигла у прву посјету „Будућности“ од преузимања дужности, казала је да се ради о редовној посјети у вријеме празника.

– Желимо да покажемо драгој дјеци да нису сами и да их на неки начин обрадујемо. Са посебним емоцијама посјећујем установе које се баве бригом о дјеци, а поготово, бригом о дјеци са потешкоћама у развоју – рекла је Давидовићева.

Директор Центра „Будућност“ Владан Поповић рекао је да је прва посјета новоизабране министарке својеврсна прилика за упознавање са корисницима и особљем установе, те самим начином рада.

– Ове године смо, у сарадњи са Министарство

м здравља и социјалне заштите, покренули пројекат раног третмана за дјецу оштећеног вида, што значи да имамо и нових корисника, али кроз теренски рад са родитељима и дјецом. Данас смо разговарали и о текућим питањима, редовним активностима и о новим пројектима, које покушавамо да покренемо – истакао је Поповић.

Related posts

Отказана настава у школама

admin

БАДЊЕ ВЕЧЕ УЗ МОЛИТВУ И ПАЉЕЊЕ БАДЊАКА

admin

Жељезничка улица
добија дрворед

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još