ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ВАТРОГАСЦИ ТОКОМ ДАНА ИМАЛИ ДЕСЕT ИНТЕРВЕНЦИЈА

Припадници Територијалне ватрогасне јединице Дервента данас су имали укупно десет интервенција, током којих су угашен пожари изазвани паљењем ниског растиња, а у који су се у неким случајевима проширили на помоћне објекте, те захватили кошнице са пчелама, па чак и виноград.

  • Иако смо више пута упозоравали становништво на опасности приликом спаљивања ниског растиња и опасности од пожара на отвореном простору, појединци се нису придржавали датих упутстава и својим несавјесним поступањем довели су у опасност животе људи и материјална добра. Тако су данас ватрогасци интервенисали на више локација на подручју Дервенте, тачније имали су десет интервенција – казали су из Ватрогасне јединице.

Додали су да је тренутна ситуација под контролом, а у данашњим пожарима поред ниског растиња, страдали су помоћни дрвени објекат, неколико кошница са пчелама и винова лоза. Истакли су да је још увијек активно пожариште у Живиницама, гдје се екипа бори да савлада ватру.

 

Related posts

Солидан род кукуруза,
бригу задаје откупна цијена

Derventski List

СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА ДАНАС

admin

Градски парламент засједа 20. априла

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još