Друштво

ПАЛО ДЕСЕТ ШАКАЛА

Трећа „шакалијада“ која је јуче одржана у ловишту Ловачког удружења „Мотајица“ окупила је око 500 ловаца из БиХ и окружења, а нишану није успјело да побјегне десет шакала и три лисице.

Акцију одстрела предатора, у првом реду шакала, који на овом подручју нема природног непријатеља, Ловачко удружење „Мотајица“ започело је прије три године, а данас је то респектабилан скуп љубитеља лова

– Прва „шакалијада“ окупила је 170 ловаца, а овог пута имали смо 500 учесника из цијеле БиХ, Словеније и Хрватске. Похвалио бих ловце који су направили изузетан посао, јер да није било толиког одзива, не би било ни одстријељено оволико предатора – рекао је Бећаревић.

Он је додао да дервентски ловци имају подршку Ловачког савеза РС и предсједника Саве Минића, те да ће настојати да „шакалијаду“ организују сваке године, посљедњег викенда у јануару.

– Уздигнуте главе могу да кажем да смо и ми ловци допринијели да Дервента буде препознатљива још по нечему, а то је засигурно и „шакалијада“ – рекао је Бећаревић.

Related posts

Новац за матурску забаву поклонили Михајлу

admin

ОЧИШЋЕНО ГРОБЉЕ У ДРИЈЕНУ

admin

ОД СМЕЋА ОЧИШЋЕНЕ И ПОКОШЕНЕ ОБАЛЕ УКРИНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još