Култура

Промоција књиге „Глоги“ вечерас у Библиотеци

Промоција књиге о једном од највољенијих српских глумаца Небојши Глоговцу биће одржана вечерас у просторијама Народне библиотеке „Бранко Радичевић“ од 19 часова.

Биографија под називом „Глоги“ аутора Александра Ђуричића свјетло дана угледала је 7. фебруара, а ријеч је о својеврсној антологији глуме, беомије и умјетности живљења у којој се слави пријатељство, искреност и емоције, а о чему свједоче пријатељи славног српског глумца, као што су Војин Ћетковић, Наташа Нинковић, Аница Добра, Жарко Лаушевић, Раде Шербеџија, Никола Ђуричко, Вида Огњеновић, Никола Пејаковић и други.

У књизи су, по први пут, објављене и пјесме које је славни глумац писао за своју душу. Послије промоције заинтересовани ће моћи да купе примјерак књиге и поразговарају са аутором.

Александар Ђуричић је до сада објавио књиге „После фајронта- књига о Паји“ (2009), „Чуваркуће – Удовице писаца“ (2017) и „Тајне славних Срба“ (2019).

Related posts

УМЈЕТНИЦИ УСКОРО ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ

admin

БЕСПЛАТНО НАУЧИТЕ ТЕХНИКУ ИНТАРЗИЈЕ

admin

НЕНАДУ СИМИЋУ ПРВА НАГРАДА НА КОНКУРСУ „СУЗЕ КОЗАРЕ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još