Друштво

Квалитет, комфор и повјерење темељи двије деценије дугог рада

Мотел „Двор“, као дио компаније „Мандић комерц“, 15. маја навршио је јубиларних 20 година рада, а услужност и континуиран напредак који су свих ових година били императив пословања, препознала је и плејада гостију међу којима су највјернији Дервенћани.

Од самих почетака 2002. године, замисао оснивача је била да Мотел „Двор“ пружи угодан мотелски и угоститељски амбијент и заслужи епитет комфорног и пријемчивог смјештаја у који се гости радо враћају. Ова идеја водиља годинама се дограђивала и жељом за сталним унапређењем услуга на задовољство гостију.

Према ријечима власника компаније „Мандић комерц“ Славка Мандића за дугогодишње пословање и стабилност заслужни су суграђани који им указују повјерење.

– Највећу захвалност за нашу стабилност, пословање и постојање дугујемо нашим суграђанима, Дервенћанима, који су наши стални гости, али и онима који нам се увијек изнова враћају – рекао је Мандић истакавши да је један од изазовнијих периода била пандемија корона вируса.

– Као и сви, и ми смо се обрели у ограничењима које је са собом донијела пандемија корона вируса. У том периоду био нам је омогућен рад смјештајног дијела, с тим да су гости који су боравили код нас имали могућност коришћења ресторана. Наравно, био нам је отежан рад, али опет смо успјели да послујемо и настојаћемо да и у будућности оправдавамо улогу повјерење наших гостију – казао је Мандић.

Мотел „Двор“ од самог почетка замишљен је као смјештајно – угоститељски комплекс, који данас може да у затвреном дијелу и башти ресторана угости око 100 гостију, а посјетиоцима је на располагању и 14 соба и један апартман.

– Ноћење и боравак нудимо за 40 особа, а наши гости могу да се опредијеле за једнокреветан, двокреветан и трокреветан смјештај, као и апартман. Из године у годину радимо на побољшању квалитета наших услуга, тако да константно модернизујемо смјештајне јединице, како би нашим гостима биле што удобније – казали су из „Двора“ додавши да је гостима на располагању и шест гаража у оквиру комплекса.

Осим смјештаја и ресторана, Мотел „Двор“ у свом саставу има и два свадбена салона, те вишенамјенску салу са погодну за организовање семинара и састанака.

– Од 2010. године у склопу Мотела „Двор“ у два свадбена могуће је организовање разних окупљања, а гости могу да изаберу погодности које нуде велики свадбени салон, капацитета око 800 гостију и мали салон за окупљања о око 300 особа, док вишенамјенска сала може да угости око 150 особа – рекли су из „Двора“ истакавши да је љетња сезона најчешће резервисана за свадбе, крштења, рођендане и годишњице, као и да су у понуди погодности у смислу резервације сала у комбинацији са смјештајем, што је препознато као велика предност услуга мотела.

Модернизација

Из Мотела „Двор“ истичу да су посвећени и сталној модернизацији својих смјештајних и угоститељских капацитета, како би гостима пружили што квалитетнију услугу.

– Готово сваке године ентеријер овог комплекса буде освјежен, а значајна улагања одлазе и на обнову технологије – нагласили су из мотела.

Related posts

Поклони и знак пажње
једна од најдражих успомена

Derventski List

Нова црква под кровом

Derventski List

У ОШ „19. април“ почело евидентирање будућих првачића

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još