ИЗДВОЈЕНОНовости

Лист да истраје у
чувању професије

– Поводом обиљежавања 110 година Дервентског листа, цјелокупној редакцији и свим запосленима у Јавном предузећу „Дервентски лист и Радио Дервента“ упућујем искрене честитке.

Ријетки су примјери новина које могу да се похвале тако дугом и богатом традицијом. Податак да је Дервентски лист, послије листа „Политика“, најстарија новина на нашим просторима, вриједан је сваког поштовања и дивљења.

Користим прилику да изразим захвалност и подршку вашем раду, као и свим запосленима, на пожртвованом ангажману у очувању вриједности листа који је преживио три рата и успио да опстане више од стотину година, како би свједочио и тумачио догађаје, вријеме и људе.

Уз жељи да останете истрајни у обављању ваше цијењене професије, подстичете позитивне промјене у друштву, чувате и радите на ниховом јачању, у најбољем интересу јавности ваше локалне заједнице, још једном вам честитам 110. годишњицу и желим много успјеха на професионалном и личном плану – навела је предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитајући јубилеј Дервентског листа.

Related posts

ДЕРВЕНЋАНИ ДРУГИ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ

admin

ХЕРОЈСКА БОРБА КРУНИСАНА СЛОБОДОМ

admin

Славиша Павловић нови
командир дервентске полиције

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još