Друштво

„Маштовница“ од 1. фебруара
мјесто учења и дружења

Новим циклусом радионица Народна библиотека „Бранко Радичевић“ поново ће отворити своја врата за најмлађе Дервенћане, а већ од сриједе, 1. фебруара, доступна je „Дјечија маштовница“.
Ову радионицу намијењену дјеци предшколског узраста, од четири до шест година, библиотека организује већ годинама, а малишани ће у просторијама библиотеке опет имати прилику да се два пута седмично, и то понедјељком и сриједом од 11 до 12 часова, друже са вршњацима.

– Ова радионица припремљена је уз консултације са стручњацима из литературе која покрива област предшколског образовања и васпитања, а намијењена је дјеци која не иду у вртић да кроз дружење са вршњацима стичу потребну социјализацију, те развију вјештине које ће им бити корисне у даљем образовању, али и да развију љубав према читању и умјетности – рекли су из библиотеке.
Из библиотеке додали су да је упис дјеце могућ у просторијама установе или на бројеве телефона 053/332-961 или 065/868-586, као и путем „фејсбук“ налога библиотеке.

Related posts

У Дому здравља почиње
вакцинација ХПВ вакцином

Derventski List

На стазе знања од јесени
ступа око 170 првачића

Derventski List

Руже и за даме у СШЦ „Михајло Пупин“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još