Eкономија

U „Unis“ pozivaju
bivše radnike

Kompanija „Frukta trejd“, koja je novi vlasnik Fabrike cijevi „Unis“, objavila je da pokreće proizvodnju u nekadašnjem gigantu i pozvala bivše radnike koji žele novi angažman u fabrici da im se jave.
„Frukta“ je sredinom februara za 12,19 miliona maraka kupila derventsku fabriku u stečaju, a novi vlasnik odlučio je da oživi proizvodnju u „Unisu“.
– Pozivamo sve biše radnike Fabrike cijevi „Unis“ koji žele novi angažman u poslu ponovnog pokretanja i oživljavanja proizvodnje da se jave na broj telefona 065/534-132. Prijaviti se mogu bivši radnici „Unisa“ iz sektora proizvodnje bez obzira na trenutni radni status, a u obzir dolaze i penzionisani radnici bivše fabrike – navedeno je u pozivu.
Vlasnik „Frukta trejda“ Dušan Reljić rekao je ranije da će putem elaborata ispitati ekonomsku opravdanost pokretanja proizvodnje, te da će po njegovom završetku procijeniti da li će započeti proizvodnju cijevi ili će linije koristiti za proširenje proizvodnje u dijelu prehrane.

Related posts

Механизација из Мађарске
за 22 Дервенћанина

Derventski List

За шест фирми из Дервенте 228.000 КМ подстицаја

admin

ПОДЈЕЛА РЕГРЕСИРАНОГ ДИЗЕЛ ГОРИВА ОД ПОНЕДЈЕЉКА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: