Избори

Дачић дао пуну подршку Гојковићу и осталим кандидатима СП-а

Носилац листе кандидата за Народну скупштину Републике Српске из  Изборне јединице 4 Славен Гојковић, који је и предсједник Градског одбора СП-а у Дервенти, присуствовао је јучерашњем пријему код Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића.

Дачић је дао пуну подршку Гојковићу и свим кандидатимa Социјалистичке партије и позвао све грађане Републике Српска да свој глас дају кандидатима СП-а

– Желим потпуно отворено да подржим Социјалистичку партију на овим изборима, Петра Ђокића и све кандидате који су у име наше партије кандидати на изборима у БиХ и Републици Српској – рекао је Дачић, саопштено је из дервентског одбора партије.

Дачић је нагласио да као најважније сматра опстанак Републике Српске и српског народа у БиХ.

– Подсетио бих да је предсједник Слободан Милошевић био кључни фактор у потписивању Дејтонског споразума којим је омогућено постојање Републике Српске – рекао је Дачић додајући да је апсолутно против сваке промјене тог споразума који би ишао на штету било којег од три конститутивна народа или једног од два ентитета.

– Позивам све који поштују рад СПС, затим оно што је радио Слободан Милошевић за српски народ и све који поштују оно што ја данас радим на челу СПС, да гласају за Социјалистичку партију у Републици Српској. Србија ће увек подржавати Републику Српску – истакао је Дачић.

Related posts

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА РАД У БИРАЧКИМ ОДБОРИМА

admin

ПОЧЕЛА ИЗБОРНА КАМПАЊА

admin

РС не требају сукоби и изолација већ јача економија и развој

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još