Друштво

Мноштво награда
за „Пиер“ чајеве

Квалитет дервентских чајева „Пиер теа“ препознат је и крунисан протекле седмице на 90. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду.

Пехаром је награђен квалитет оцијењених чајева, а  чајеви од менте, камилице и воћни великим златним медаљама, док је златну медаљу добио биљни чај од листа менте, а сребрну биљни чај од цвијета камилице.

– Новосадски сајам за произвођаче представља  најзначајнији догађај и зато смо поносни на сва одличја, а посебно на освојени пехар за врхунски квалитет оцијењених чајева. Наша прича са чајевима је почела прије нешто мање од три године и то тако што смо спонтано почели да проучавамо тржиште и увидјели потребу за квалитетним чајевима. Наш рад, труд и премоштавање бројних изазова се исплатило, а захваљујући освојеним признањима на Новосадском сајму не сумњамо да ће и потрошачи умјети да препознају квалитет – рекао је власник бренда Дејан Пјерановић додавши да је у плану и проширење асортимана.

„Пиер теа“ чајеви доступни су у веб продавници.

Related posts

Снијег и хладноћа одгађају садњу поврћа

admin

Почела исплата фебруарске пензије

admin

ДЈЕЦУ МУЧЕ РАВНА СТОПАЛА И ПОВИЈЕНА КИЧМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još