ИЗДВОЈЕНОНовости

У ОШ „19. АПРИЛ“ ОД ПОНЕДЈЕЉКА НАСТАВА НА ДАЉИНУ

Основна школа „19. април“, због погоршања епидемиолошке ситуације и раста броја наставника који не могу радити, од понедјељка, 30. новембра, уз сагласност надлежних, обуставља наставу у свим школским објектима и прелази на наставу на даљину.
– Због сталног повећања броја наставника који не могу радити, уз консултацију са надлежним епидемиологом и шефом Општинског штаба за ванредне ситуације, обавјештавамо да смо добили сагласност од Министарсрва просвјете и културе РС да се од понедјељка, 30. новембра обуставимо наставни процес у свим нашим школским објектима – сапштили су из управе школе, додавши да ће ученици од понедјељка пратити наставу путем РТРС – а.

– Све остале информације о начину рада, родитељи и ученици добиће од својих одјељењских старјешина. Овакав начин рада трајаће до 4. децембра, када ћемо поново тражити мишљење надлежних институција и нашег епидемиолога, да ли се можемо вратити редовном наставном процесу. Надамо се да ћемо убрзо опет бити у школским клупама – навели су из школе.

Related posts

Објекат ОШ „Никола Тесла“ биће адаптиран

admin

МАШИНЕ НЕ СТАЈУ НА БРОЈНИМ ГРАДИЛИШТИМА

admin

ЂАЦИ СЕ НА ВРИЈЕМЕ СПРЕМАЈУ ЗА ШКОЛУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još