ДруштвоИЗДВОЈЕНО

У „ТРОЛ“ СТИГЛА ДОНАЦИЈА ИЗ „ЗДРАВО“

Представници Микрокредитног друштва „Здраво“ данас су Дјечијем обданишту „Трол“ уручили донацију од три телевизора и три DVD уређаја.

Директорица „ТролА“ Гордана Симић рекла је да се ради о значајној подршци даљем раду ове предшколске установе.

– Ово је за нас веома значајно, јер ускоро планирамо отварање нових капацитета. Представници Микрокредитног друштва „Здраво“ изашли су нам у сусрет због чега смо им веома захвални – рекла је Симићева изражавајући посебну захвалност директорици друштва Јелици Галић и Давору Пијеловићу.

Она је додала да је донација стигла у прави час, тачније, у тренутку када се проширење објекта вртића приводи крају и када је потребно започети опремање просторија.

Галићева је казала да је ово друштво у Дервенти присутно од 1997. године најприје као Удружење грађана „Здраво да сте“, а касније као Микрокредитно друштво „Здраво“.

– У циљу унапређења рада вртића „Трол“, одлучили смо да одговоримо на молбу директорице Гордане Симић. С обзиром да радимо дуги низ година, радо помажемо гдје год је то потребно – казала је она.

Related posts

Уручена постхумна одликовања породицама 39 бораца из Дервенте

admin

Подршка пројектима младих надохват руке

admin

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИЈУ КАМАТНЕ СТОПЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još