ИЗДВОЈЕНОХроника

ЖЕНА НОЖЕМ ХТЈЕЛА ДА УБОДЕ ТРГОВКИЊУ

Жена иницијала В.С. хоспитализована је јуче након што је упала у један трговинских објекат у Улици 1. маја у Дервенти и покушала ножем да повриједи радницу.

– Радница у једној трговини у Улици 1. маја јуче је око 9.30 часова зауставила службено полицијско возило, те полицијском службенику саопштила да се у наведеном објекту налази женска особа која хоће да ножем убоде њену радну колегиницу. Полицијски службеник је у унутрашост објекта мјеста затекао лице иницијала Б.С. из Дервенте како једном руком држи лице иницијала В.С. из Дервенте, а у другој руци хладно оружје. Лице В.С. са хладним оружјем хтјело да нанесе повреде радници, што су и остали присутни потврдили – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Полицајци су код В.С. пронашли и одузели руксак у којем су се налазили нож, маказе, ручни алат и други предмети, а ову жену су у видно растресеном стању превезли у Службу хитне помоћи Дома здравља Дервента, одакле је након указане љекарске помоћи хоспитализована у добојској болници.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу „угрожавање сигурности“.

Related posts

СИПАО ШЕЋЕР У РЕЗЕРВОАР ЗА УЉЕ ГОЛФА

admin

Петар Божовић увеличао
Преображењско вече

Derventski List

Обиљежен Дан Осињске лаке пјешадијске бригаде

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još