Друштво

„ТРОЛОВЦИ“ ПОНОВО ОБРАДОВАЛИ МИЛОША

Малишани из средње васпитно – образовне групе вртића „Трол“, уз подршку родитеља и васпитача, наставили су да помажу дјечаку Милошу Давидовићу из Црнче.

– Жеља нам је да нашем другару помогнемо и уљепшамо рођендане и празнике. План је био да му гардеробу и храну уручимо за Васкрс, али због вируса корона били смо спријечени да план спроведемо у дјело – казала је васпитачица Жељка, која је са колегиницом Сањом иницирала акцију помоћи Милошу.

Васпитачице истичу да су и више него задовољне одзивом родитеља малишана и додају да не намјеравају ту да стану.

– Ми смо, наравно уз помоћ родитеља, обезбиједили и намјештај за њихову кућу чија изградња, нажалост, још није почела. План је да обезбиједимо Милошу књиге за девети разред, те да у складу с могућностима достављамо пакете са основним животним намирницама, хигијенским потрепштинама и  гардеробом – казала је Сања.

Петнаестогодишњи Милош Давидовић је одличан ученик и дјечак који жуди за свештеничким позивом. Живи у Црнчи са глувонијемом мајком и дједом у тешким условима у трошној кући.

Related posts

Осмијеси шесторо
малишана враћају снагу

Derventski List

Бројни малишани на тргу
дочекали дјечију нову годину

Derventski List

Дијелови града
данас без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još