Друштво

За шесторо дјеце потребни одјећа, обућа, уџбеници и школски прибор

У пожару који је синоћ прогутао кров и дио поткровља на кући породице Славише Милошевића у Церанима, у којој живи шесторо малољетне дјеце, изгорјела је и одјећа малишана, али и њихови уџбеници и школски прибор.

Мајка малишана Зорица Стојаковић упутила је апел суграђанима, који имају могућности, да им помогну, јер дјеца тренутно спавају код комшије и немају шта да обуку.

– Најмлађе дијете има годину, а најстарије 13 година. Када је пожар избио из куће смо побјегли само у ономе у чему смо се у том тренутку затекли. Кућа тренутно није условна за становање – казала је она, те додала да сви који желе и могу да помогну, могу да их потраже у Церанима или на број телефона 066/835-620.

Пожар су локализовали припадници Територијалне ватрогасне јединице Дервента.

– Није било повријеђених лица, кровна конструкција у потпуности је изгорела, а пожар је дјелимично захватио и поткровље куће – казао је старјешина Територијалне ватрогасне јединице Славен Пијетловић.

Related posts

МАРЉИВИ ЂАЦИ ВЕЛИКОГ СРЦА

admin

Традицију и обичаје преносе на своје четири дјевојчице

admin

ПРЕДСТАВЉЕНИ ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРОИЗВОДИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još