Спорт

Почиње „Дервента баскетфест“

Дервента је од данас до петка домаћин три турнира у баскету, и то „FIBA 3х3 омладинског турнира“, „Никшићко пиво 3х3 турнира Република Српска“ и турнира у „Мts 3х3 Streetball“ лиги, а први мечеви у омладинској лиги на распореду су данас од 15 часова.

За најбоље који ће се надметати под обручем на Тргу ослобођења, међу јунуорима, предвиђена је награда од 500 КМ, за побједничку екипу кадета 200 КМ, а за пионире 100 КМ.

Сутра су на распореду мечеви „Никшићко пиво 3х3 турнира Република Српска“, а за побједника је резервисан износ од 1.500 КМ.

Највише награда планирано је за пласман у „Мts 3х3 Streetball“ који је заказан за петак, 14. јула. Прваци односе 3.000 КМ, те пласман у директни жријеб на „LITE QUEST 3X3 Бањалука“, док ће другопласирани освојити 1.000 КМ, а за екипу на трећем мјесту предвиђено је 500 КМ. Такође, биће награђена и екипа на четвртом мјесту са 250 КМ, као и МВП турнира.

„Мts 3х3 Streetball“ имаће преноси и на спортском ТВ каналу „Арена Спорт“.

Related posts

Доминација над Српчанима

Derventski List

УЗ МОТИВАЦИЈУ НЕМА ПРЕПРЕКЕ ЗА ТРЕНИРАЊЕ

admin

Сергеј и Ема Радановић играли против велемајстора Бркића

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još