ВијестиИЗДВОЈЕНО

КОРМИЛО „ТЕКСТИЛЦА“ ОСТАЛО ПРАЗНО

Аутор: Чедо Вујичић

Три дана након посљедњег јесењег кола Управа Фудбалског клуба „Текстилац“ поднијела је неопозиву оставку. Разлог за то су, како је наведено у саопштењу, нешто слабији спортски резултати, мада се шпекулише и са другим разлозима.

„Управа клуба на челу са предсједником Скупштине подноси неопозиву оставку на све функције у клубу. Од јула 2012. године, када је актуелна управа преузела да управља и води клуб, па до данас, клуб је у организационом и такмичарском смислу биљежио само позитивне резултате и успјехе. Изградња инфраструктуре и стицање прволигашког статуса најважнији су показатељи рада и организованог дјеловања у протеклих шест година.

Принцип спортске моралности нам налаже да послије нешто слабијих спортских резултата у задњој полусезони уступимо мјесто неком новом руководству које ће са локалном управом и новом енергијом клубу вратити спортске успјехе.

Према статуту клуба, предсједник Скупштине и управа ће на сједници Скупштине клуба, која ће се одржати у наредним данима, поднијети извјештај и предати управљање клуба овом органу.

Захваљујемо се вјерним навијачима и симпатизерима клуба, као свим правним и физичким лицима који су у претходних шест година несебично помагали и бодрили клуб.

Уз спортски поздрав НАПРИЈЕД ПЛАВИ ово руководство се опрашта од активног рада у управљачким структурама клуба“.

Related posts

Мир и суживот у Дервенти
не смију бити доведени у питање

Derventski List

ПРАВА НАЈПРИЈЕ БОРЦИМА

admin

СПУСТОМ ЧАМЦИМА ИСТРАЖУЈУ ТАЈНЕ УКРИНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još