Новости

Сарадња са медијима
веома коректна

Градски одбор Социјалистичке партије Дервента организовао је вечерас традиционални новогодишњи пријем за представнике медијa и чланове Градског одбора партије.
Предсједник Градског одбора Славен Гојковић захвалио се свим новинарима и медијским кућама на коректном праћењу изборних и редовних активности.
– На крају сваке календарске године, традиционално, уприличимо пријем или облик дружења за новинаре и представнике медијских кућа у знак захвалности за коректну сарадњу. Наша партија је остварила солидне резултате, повећали смо број гласова у односу на претходне опште изборе – рекао је Гојковић, који је новинарима пожелио срећне предстојеће празнике, а медијским кућама за које раде успјешно пословање.
Гојковић је и и одборник у градској скупштини, а пријему су присуствовали и чланови партије, те одборници Бојан Радановић и Бојан Земуновић, те начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Градске управе Славен Пашалић.

Related posts

ПРОГЛАШЕНА РЕДОВНА ОДБРАНА ОД ПОПЛАВА

admin

Подршка града значајна
мотивација за школовање

Derventski List

Возачи неће плаћати 100 КМ за увиђај

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još