Друштво

Мноштво награда
за „Пиер“ чајеве

Квалитет дервентских чајева „Пиер теа“ препознат је и крунисан протекле седмице на 90. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду.

Пехаром је награђен квалитет оцијењених чајева, а  чајеви од менте, камилице и воћни великим златним медаљама, док је златну медаљу добио биљни чај од листа менте, а сребрну биљни чај од цвијета камилице.

– Новосадски сајам за произвођаче представља  најзначајнији догађај и зато смо поносни на сва одличја, а посебно на освојени пехар за врхунски квалитет оцијењених чајева. Наша прича са чајевима је почела прије нешто мање од три године и то тако што смо спонтано почели да проучавамо тржиште и увидјели потребу за квалитетним чајевима. Наш рад, труд и премоштавање бројних изазова се исплатило, а захваљујући освојеним признањима на Новосадском сајму не сумњамо да ће и потрошачи умјети да препознају квалитет – рекао је власник бренда Дејан Пјерановић додавши да је у плану и проширење асортимана.

„Пиер теа“ чајеви доступни су у веб продавници.

Related posts

У току пријаве за обуку из ЦНЦ технологија

admin

ШКОЛЕ СЕ ПРИПРЕМАЈУ ЗА ДОЧЕК ЂАКА

admin

Шаргију учи да
свира 15 полазника

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još